Counter Strike

Brutális nyereményekkel jön a BLAST Premier 2. hete


Mint ahogy azt már a tegnapi nap folyamán összefoglaltuk nektek, a hétvégén a „halál” csoport meccseit követhetitek a Metabro Twitch csatornáján.

Ahogy már a tegnap összefoglaltuk nektek, a hétvégén a „halál” csoport meccseit követhetitek a Metabro Twitch csatornáján, ma, pénteken 16:30-tól. Ebben a cikkben azt is latolgattuk, hogy ki győzhet ma, de most nézzük, mit is nyerhettek ezen a hétvégén.

Logitech G502 Hero Gaming egér:

Az akár 16000 dpi-ra is képes Hero, kiváló társ lehet a gamerek számára, a közel 17 millió szín variáció pedig lehetőséget ad arra, hogy megtaláljuk a számunkra legkedvezőbbet a játékokhoz.  Ha kíváncsi vagy rá, milyen királyul mutatt, nézz rá a videóra:

Logitech G213 Prodigy billentyűzet:

Tartós, pontos és cseppálló: a G213 Prodigy a játékstílusához illeszkedik. A teljesítményre hangolt billentyűivel a G213 Prodigy egyesíti a jó tapintást és a játékorientált nagy teljesítményt.

– olvasható a Logitech oldalán, és mi sem tudnánk róla rosszat mondani, beszéljenek helyettünk a képek.

Logitech G PRO Gaming fejhallgató:

Mind ismerjük a recsegő mikrofonok átkát, vagy ha nem halljuk rendesen az ellenség lépteit. Ezzel a fülessel, megszűnnek ezek a gondok. Ha nekem nem hisztek, akkor majd a TSM is elmondja róla a véleményét:

Mondanunk sem kell, hogy nem kisértékűek ezek a perifériák. Ha szeretnéd, hogy legyen esélyed bármelyiket is megnyerni a fentebb említett tárgyak közül, akkor nézd és kövesd velünk végig a hétvége folyamán a BLAST Premier Series 2. hetét a hivatalos Metabro csatornán, ha pedig többet szeretnél tudni a játékról, azt itt a szabályzat pont alatt találod.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva