League of Legends

Ütősebb csalás elleni védelmet kap a League of Legends!


A Riot mindent megtesz a tiszta játékért.

Nem létezik olyan kompetitív játék a világon, amiben előbb, vagy utóbb ne jelennének meg a csalók. Ez hatványozottan igaz a világ egyik legnépszerűbb címének számító League of Legends-re, ami a Riot Games áldásos munkájának hála most fejlettebb csalás elleni védelemmel lesz felvértezve.

Ugyebár ahogy a különböző játékok, úgy az ezekhez készített csalások is rengeteget fejlődtek az elmúlt pár évben, ami bizonyos esetekben egészen odáig fajult, hogy a kívánt cél érdekében a csalást tervező játékos operációs rendszerét és hardverét is képesek módosítani, hiszen így megakadályozhatják az ellenük készült védelmi rendszerek adatgyűjtéseit. Ráadásul a leghúzósabb cheatek készítői legtöbbször számos sebezhetőséget használtak ki, de a rendszerekkel azt is el tudták hitetni, hogy valójában semmilyen csalás nem történik.

Éppen ezek, valamint a hamarosan érkező újabb játékok miatt a Riot kernel-illesztőprogrammal fogja védeni az alkotásait, amivel képesek lesznek ellenőrizni a játékosok birtokában lévő operációs rendszer épségét, baj esetén figyelmeztetni a felhasználót, illetve optimális esetben elkapni a csalással próbálkozó arcokat. Mi pedig ezek után csak remélni tudjuk, hogy ez a gyakorlatban is remekül fog működni!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva