Counter Strike

Hatalmas meglepetéssel indult a BLAST Premier 2. hetének 1. napja


Akik már múlt héten is követték a Metabro élőközvetítéseit, azoknak nem volt meglepő, hogy ezen a versenyen akármi megtörténhet.

Akik már múlt héten is követték a Metabro élőközvetítéseit, azoknak nem volt meglepő, hogy ezen a versenyen akármi megtörténhet. A múlt hét első napján dupla hosszabbítást harcolt ki magának az MiBR Vertigón a Liquid ellen, most pedig az esélytelennek hitt Complexity fenekelte el az Astralist, de erről majd még lentebb bővebben.

Az első mérkőzés a NaVi és a Vitality között zajlott. Ahogy arra számítani lehetett, a CIS régió legjobbja fáradtan érkezett meg a meccsre, amiatt, hogy ők egész héten egy másik rendezvényen is helyt álltak. A franciákat idén még nem láttuk, de egyelőre úgy néz ki, hogy nem hagyott alább a tavalyi lendület és mindenki kivette a részét a győzelemből. ZywOo nem véletlenül lett a tavalyi év legjobbja, most is 1.45-ös ratingre lőtte magát. RpK pedig rengeteg szép megmozdulást mutatott a nézőknek, a legszebb az volt tőle, mikor 1v3-at oldott meg egy pisztollyal.

A második meccsen az Astralis és a Complexity találkozott egymással. Az előzetes statisztikák alapján ennek egy 2-0-s meccsnek kellett volna lennie a dánok javára. Amit eddig láttunk az amerikai/európai mix csapattól az édes kevésnek tűnt arra, hogy versenyben legyenek a világranglista első ellen. Adja magát a kérdés, hogy mit tehet egy olyan csapat, akit senki sem tart esélyesnek a győzelemre? Hát persze, hogy mindenkinek fityiszt mutat és megalázó fölénnyel lesöpri a pályáról a dánokat. Az Atralis köpni-nyelni nem tudott a mérkőzés során és 0-2-vel kerültek a vigaszágra. A Complexity két húzójátékosa oBo és poizon voltak.

Ami ma vár ránk:

Forrás: HLTV

Navi vs Astralis

A tegnap mutatott játékuk alapján egyik csapat sem mondható csúcs formában lévőnek, de ha őszinték akarunk, lenni még így is inkább a dánok az esélyesek. Kétlem, hogy a NaVi-nak sikerült teljesen kipihennie magát 1 este alatt és ma már frissen vágnak bele a meccsbe. Az Astralis-nak pedig ki kell javítaniuk a tegnap elkövetett hibákat, ha versenyben akarnak maradni a továbbjutásért.

Vitality vs. Complexity

Ez lesz az a meccs, ahol ma a Complexity bebizonyíthatja, hogy a tegnapi siker nem egy egyszeri fellángolás volt és tartogatnak még nekünk meglepetéseket. Most nem lesz olyan sok idejük kielemezni az ellenfelet, mint tették azt az Astralis ellen. Ha tippelnem kellene, akkor a franciákra tenném a voksom, de mint tudjuk meglepetések mindig vannak.

Amennyiben nem szeretnétek lemaradni a mai meccsekről, tartsatok velünk a Metabro hivatalos Twitch csatornáján.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva