Gaming

Ingyenes játékok, amiket mindenképpen próbálj ki most hétvégén!


Szerencsére egy olyan korban élünk, amikor rengeteg nagyszerű játékot teljesen ingyen lehet végigjátszani. Éppen ezért összegyűjtöttük nektek, hogy pontosan mik azok a címek, amikkel önfeledten tölthetitek el a mostani hétvégét.

Egyszerre 2 király játékot kapunk ingyen az Epic-től!

Két napja írtunk nektek arról, hogy az Epic folytatva jó szokását ezúttal egyből két digitális társasjátékot ad ingyen felhasználóinak. Az egyik a középkori tematikájú, főként stratégiai gondolkodást igénylő Carcassonne, a másik pedig az ipari forradalom idején játszódó Ticket to Ride vasútépítős móka, ami világszerte már temérdek rajongót gyűjtött magának.

Tegnap jelent meg a battle royale műfaj szerelmeseinek szóló Valgrave: Immortal Plains, amiben a legdurvább kombók elsütésével tudunk győzedelmeskedni. Kell egy kis idő, amíg ráérzünk az elképzelt fantasy világban játszódó játék ízére, de utána már a legtöbb játékossal hatalmas párharcokat fogunk vívni.

Egy eléggé elmebeteg kalandjátékot is ingyen nyüstölhettek a The Supperrel, amiben a készítők elmondása alapján megtapasztalhatjátok az emberi lélek legsötétebb oldalát. Ha szeretitek a klasszikus point & click címeket és anno a Johnny Depp féle Sweeney Todd-ot is imádtátok, akkor tegyetek vele egy próbát!

A Good Old Games csapatának hála ingyenesen játszhatunk a The Lords of Midnight és a Doomdark’s Revenge retro játékokkal is, amik mai szemmel már megmosolyogtató grafikával rendelkeznek, de ha belemerül valamelyikbe az ember, akkor hosszú időre ott tud ragadni a képernyő előtt.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva