Hamarosan megérkezik a Diablo Immortal alfatesztje!


Nemsokára te is letesztelheted!

Minden idők egyik legkellemetlenebb játékipari pillanata játszódott le a 2018-as BlizzConon, amikor a Blizzard a Diablo teljes értékű folytatása helyett annak mobilváltozatát jelentette be. A katasztrófálisra sikeredett prezentáció után aztán szépített a csapat a Diablo 4 bejelentésével, így vele együtt az amúgy egészen korrekt Diablo Immortal is lassan tesztelhető fázisba lép.

Bár egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mikor fog megjelenni a játék, a Blizzard elárulta, hogy a belsős tesztek alatt annyi pozitív véleményt kaptak, hogy az idei év közepén már nyílt alfateszteket fognak tartani. A legtöbb elemében a harmadik részre emlékeztető Diablo Immortal egyébként a méltán népszerű MOBA játékokból is meríteni fog, hiszen a szabadon választott karakterünknek alaptámadások után elsüthető ultimate képessége is lesz.

A mobiljáték fejlesztése során a srácok szorosan együttműködnek a kínai NetEase csapatával, akik már bizonyították rátermettségüket a StarCraft 2, a Hearthstone és a Heroes of the Storm kapcsán. Egyúttal azt is megosztották, hogy a jövőben még több mobiljáték várható majd az Activision Blizzardtól és a WarCraft 3: Reforged botrányának ellenére jóval több felújított alkotást (pl. Diablo 2 Remaster) fogunk látni tőlük.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva