Counter Strike

Kezdődhet a Complexity éra? – BLAST Premier 2. hét 2. nap összefoglaló


Ahogy az már a címből is kiderül, túl vagyunk a 2.hét 2.napján. Bánhatja, aki lemaradt az élő közvetítésről.

Ahogy az már a címből is kiderül, túl vagyunk a második hét második napján. Bánhatja, aki lemaradt az élő közvetítésről, mert amik itt történtek azok nagy valószínűséggel meg fogják határozni a profi CS:GO következő pár hónapját. Hogy miről is beszélünk pontosan? Menjünk rajta végig sorban.

A tegnapi első meccs a vesztesek találkozója volt, ahol a négyszeres Major győztes Astralis és a NaVi csapott össze egymással. Az előző nap mindkét csapat csúnyán beleszaladt a pofonba, előbbi a Complexity-től, utóbbi a Vitality-től kapott ki. Mind a kettő csapatnak bizonyítania kellett ahhoz, hogy ne essenek ki a versenyből és legyen esélyük könnyebben bekerülni a BLAST Premier Finals szakaszába.

Jól kezdett a dán csapat, el is hozták 16-6-ra a NaVi választását, Traint. Hiába a magabiztos első pálya, a CIS csapat megnyerte a második pályát, Nuke-ot, 16-9-re. Ezek után jöhetett a mindent eldöntő harmadik pálya, Inferno. Folyamatos adok kapok, a csapatok nem hagyták, hogy bárki is a zsebében érezhesse a meccset. Kihasználásra került mind a harminc kör, ami mutatja, mennyire kiélezett volt a küzdelem a 2 együttes között. Végül a NaVi örülhetett 16-14-re sikerült nyerniük, így ma még láthatjuk őket játszani. Nehéz lenne csak egy-két szép megmozdulást kiemelni. Érdemes visszanézni a klipeket, amelyek tegnap készültek.

A második mérkőzés a győztesek meccse volt. A Comlexity-nek az előző nap folyamán sikerült meglepnie a nézőket, így a nagy kérdés az maradt, hogy meg tudják-e vajon ismételni azt a teljesítményt, amit az Astralis ellen nyújtottak, vagy a franciák átgázolnak rajtuk? A választ megkaptuk, és megtörtént az átgázolás, de a Complexity ült a volánnál és a Vitality volt az elszenvedője. Ez volt az a meccs, amit rossz volt nézni ZywOo drukkereinek. Egy nagyon sima 2-0-val jutott be a BLAST Premier Finals-ba az új „szupersztár” csapat.

Mi vár ránk ma:

Mivel tegnap a franciák 16 kört sem tudtak lehozni a két pálya alatt, a NaVi pedig egy gigászi küzdelemben felülmúlta az Astralist, így az ő párbajukkal kezdjük a mai napot. Ezen a hétvégén ők már találkoztak egymással, csak az a kérdés, hogy a NaVi képes lesz-e visszavágni. Sikerül ma is mindenkit meglepniük és kiharcolják a továbbjutást? A Vitality összeszedi magát, vagy a tegnapi formájukban lépnek a pályára? Ha kíváncsi vagy, mi fog történni, kövesd a Metabro Twitch csatornáját.

A mai nap második meccse a Complexity és az első meccs győztese között fog zajlani, amiről nehéz bármit mondani. Látva az elmúlt két nap játékát, bárki is jut tovább az első meccsről, annak be kell majd érnie a második hellyel a csoportban, mert ez a Complexity megállíthatatlannak tűnik jelenleg.

Ahogy arról már fentebb is írtunk, megéri majd követni Twitch csatornánkon az élőközvetítést. A rengeteg izgalmas pillanaton kívül a nyereményjátékunk is folytatódik. Szóval tapadj a képernyőre és helyezd magad kényelembe!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva