League of Legends

Tyler1 beoltott egy híres LoL-streamert, amiért rengeteg meccset bukott egyhuzamban


Tyler1 jelenleg azon ügyködik, hogy dzsungelesként feljusson Challanger rangba. A 10. szezonban jóval kevesebb tapasztalati pontot adnak a dzsungelben található szörnyek, így a közösségben elterjedt egy vélrmény, ami szerint nehezebb dzsungelesként megmászni a ranglétrát. Tyler1 tehát úgy döntött, hogy megmutatja, ennek a szerepnek is nagy hatása van a játékra, ezért készített egy külön felhasználót, ahol csak dzsungelezik.

Goldból nehezen mászott ki, azóta viszont már Diamond alsó felében van, annak ellenére, hogy a főpozíciója inkább az ADC. Így amikor meglátta, hogy Nightblue3 rengeteg meccset vesztett sorozatban, rápirított.

Jaj, ne ne ne, mióta is játszol dzsungelesként? Fenébe Nightblue, menj aludni. Menj, mielőtt lezuhansz Silverbe. Még tweetelt is arról, hogy a LoL csak a szerencsén múlik. Na persze!

– mondta stream közben, amikor meglátta, hogy odáig zuhant, ameddig ő feljutott. Nightblue3 fő szerepe a dzsungelezés, aki videókat is gyárt erről a 2,7 millió feliratkozós Youtube-csatornájára, na meg a Twitchen is elég aktív.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva