Akciók

Újra zseniális játékokat ad ingyen az Epic!


Ezekre mindenképpen csapj le!

Az Epic Games csapata elképesztő ütemben próbálja megszerettetni digitális platformját a játékosokkal, hiszen nem elég, hogy csütörtök óta két digitális társasjátékot is megszerezhetünk tőlük, de már elárulták, hogy a következő héten induló akciójukban milyen nagyszerű címeket zsebelhetünk majd be.

Az első a Kingdom Come: Deliverance, egy egyjátékos kampányra fókuszáló, realisztikus RPG, amit a legendás Mafia egykori fejlesztői hoztak össze. A valódi sötét középkort bemutató, nyílt világgal operáló szerepjátékot sokan az utóbbi évek egyik legérdekesebb alkotásának tartják, ami rengeteg fő- és mellékküldetéssel megfűszerezve legalább 70 órás végigjátszást ígér.

Az ugyancsak jövő hét csütörtökön 17 órától bezsákolható másik ingyenes cím az Aztez, ami egy igazán érdekes koncepcióval rendelkezik, hiszen gyakorlatilag a körökre osztott stratégiát vegyíti az adrenalindús verekedős játékok elemeivel. Beletanulni nem lesz egy leányálom, de amint szerzünk egy kis rutint és kiismerjük a legfontosabb játékmechanikákat, azonnal beszippanthat minket az azték kultúrát feldolgozó, különleges alkotás.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva