League of Legends

Így vehettek részt a League of Legends Clash versenysorozatában!


Harcra felkészülni, ez kemény menet lesz!

Már csak kevesebb mint két hetet kell várnunk arra, hogy a Riot Games végre elérhetővé tegye a két éven át tökéletesített játékmódját, ami a versenyzésre vágyó 5 fős csapatokat szeretné megszólítani. A közelgő megjelenés miatt összegyűjtöttük, hogy mit kell tennetek ahhoz, hogy részt vehessetek a League of Legends lelkes amatőröknek szóló versenysorozatában.

Szedd össze a LoL-os haverokat, mert jön a Clash!

Az első és legfontosabb lépés, hogy még február 22. (szombat) előtt nyomjátok le az összes Solo/Duo, vagy Flex besoroló meccseteket, valamint a kliens beállításaiban aktiváljátok az SMS-es hitelesítést. Ha ez megvan mind az 5 játékosotoknak, akkor február 17-től (hétfőtől) kezdhettek saját csapatot csinálni és mindenkinek Clash jegyeket vásárolni, amik közül a Basic változat 975 Blue Essence-be vagy 195 RP-be, a Prémium pedig 975 RP-be fog kerülni.

A játékosok választhatnak, hogy egy vagy mindkét nap szeretnének játszani, viszont mindkettő opcióhoz saját jegy tartozik. Ez azért is praktikus, mert így másnap nyugodtan versenyezhetsz egy másik csapatban is, ami a megszerezhető jutalmon érdemben nem fog változtatni. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy minden formáció három meccset játszik, amire nem árt addig is rendszeresen gyakorolni, nehogy meglepjenek minket az ellenfelek.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva