Gaming

A magyar srác jól megszorongatta Saelee-t, világrekord lett a vége! – Rekordpontszám a Tetris Monthly Masters Event-en!


Egyre nagyobb közönséghez ér el a Tetris, ami a játék esport részén igencsak meglátszik, folyamatosan bukkannak fel ugyanis a tehetségesebbnél tehetségesebb játékosok. Joseph Saelee nem csupán az utóbbi évek, inkább minden idők egyik legnagyobb Tetris felfedezettje, aki az előtte álló hosszú karrierje során biztosan fog még meglepetéseket okozni, most viszont egy magyar tehetséggel együtt döntött rekordot a legutóbbi Tetris Monthly Masters Event-en.

Az Angliában élő, ezért sajnos angol színekben induló Ricsi egészen lenyűgöző játékkal jutott el a januári Masters Event negyeddöntőjéig, ahol a kétszeres világbajnok Joseph Saelee volt az ellenfele. A meccs esélyese természetesen Saelee volt, ő is jutott tovább, arra viszont már senki nem számított, hogy a magyar fiú nemhogy megszorongatja majd, hanem ketten együtt világrekordot jelentő összesített pontszámot fognak elérni. Ricsi játékát nézve még Saelee szeme is egészen elkerekedett, íme:

Egészen elképesztő, amit ketten játszottak, reméljük a februári torna is hasonló izgalmakat tartogat majd számunkra. Ricsi valóban egy rendkívüli tehetségnek számít a Tetris esportban, így egészen biztos, hogy találkozunk vele a legnagyobb versenyek hajrájában is, és talán egyszer majd magyar színekben is láthatjuk. Ricsi rendszeresen streamel a Twitch csatornáján, így élőben is lehet őt és a meccseit követni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva