BoardGame

Mi történik, ha kicsit lelazulunk, és egyszerűen csak játszunk?


Az ország legújabb, legígéretesebb és talán legambiciózusabb társasjátékos helye, a Játsz/ma a versenyek és bemutatók után teljesen új terepre vezényli a látogatóit: belevágnak a társasjáték-pedagógiába. Az első ilyen program február 28-án, pénteken lesz a témában.

Sorozat lesz ez tehát, melynek keretében előadások, workshopok és egyéb foglalkozásokra lehet számítani. Mint írják:

Szeretnénk, ha minél több gyermek tapasztalhatná meg azt, milyen jó egy társasjátékon keresztül játszva tanulni, fejlődni.

Az első alkalom Lencse Máté oktatási szakértő, társasjáték-pedagógus, a Taní-tani szerkesztőjének előadása lesz Társasjátékozás vs. játékos tanulás címmel. Vadiúj és izgalmas fogalmakkal meghatározható pályán indulnak el, úgymint: edutainment, játékosítás (gamification), játékos tanulás, edukatív játék, oktatójáték.

De mi történik, ha kicsit lelazulunk, elengedjük a görcsös fejleszteni akarást, és egyszerűen csak játszunk? Szülőként, gyerekként, barátként, tanárként, segítő szakemberként. Az előadás a társasjáték-pedagógia azon megközelítését tárgyalja, ahol a játék játék marad.

A kezdés február 28-án, pénteken este 6-kor lesz, a belépő pedig előzetes jelentkezés és asztalfoglalás esetén 1500, míg a helyszínen 1800 forint lesz (akármelyiket választjuk, fizetni a helyszínen kell, de lehet kártyával is; a belépőhöz adnak egy kisüveges üdítőt). Felhívják a figyelmet, hogy ez az első előadás egy workshopsorozatban teljesedik majd ki, melynek témáit ezen az alkalmon mondják majd el, ezekre pedig az előadás közben és után lehet feliratkozni.

 

 

https://leetesport.hu/hu/2020/02/07/veled-es-miattad-is-megtortenhet/

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva