Gaming

Visszatér Crash Bandicoot, csak nem feltétlen úgy, ahogy szeretnéd!


A Naughty Dog minden platformon támad!

Úgy néz ki, hogy az Activision valóban beváltja korábban tett ígéretét, miszerint minél több remastered játékkal fog előrukkolni, hiszen a Naughty Dog Crash Bandicootja már két alkalommal is megkapta a maga felújított változatát az N. Sane Trilogy és a Team Racing képében. A jövedelmező széria nagy eséllyel tovább folytatódik, ugyanis kiszivárogtak egy hamarosan megjelenő mobiljáték képei.

A JumpButton névre hallgató felhasználó osztotta meg Twitteren azokat a képeket, amik alapján egyértelműen kijelenthető, hogy Crash Bandicoot mobilokra és tabletekre is ellátogat, bár a pontos megjelenési időpont egyelőre nem ismert. Ugyebár korábban már belengették, hogy egy újabb játékkal gyarapodik a Naughty Dog által létrehozott univerzum, amit az ugyancsak kiszivárgott, nyúlfarknyi sztori is megerősít, miszerint Coco nevű testvérünkkel kell majd megállítanunk az elvetemült dr. Neo Cortexet, aki természetesen éppen le akarja igázni az univerzumot.

Egyúttal azt is megtudtuk, hogy a Crash Bandicoot mobiljátékot az a csapat fogja elhozni, akiknek anno a legendás Candy Crusht is köszönhettük. Ezek után már csak remélni tudjuk, hogy minél hamarabb sor kerül a hivatalos bejelentésre.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva