League of Legends

A Riot újra sokoldalúvá akarja tenni Wukongot!


Reméljük ezúttal sikerül is nekik.

A League of Legends készítői már jóideje dolgoznak azon, hogy Wukong végre újra használható legyen a játékosok számára attól függetlenül, hogy azok pontosan melyik ösvényt preferálják. Ezúttal el is árulták a Riot munkatársai, hogy milyen formában szeretnének alakítani kedvenc majomkirályunkon.

Az első és egyben legfontosabb dolog, hogy azt akarják, hogy a meccsek kezdeti szakaszaiban sokkal aktívabb lehessen a karakter, amihez bizonyos változtatásokkal visszahoznák az általa előszeretettel képviselt hit’n’run játékstílust. Ennek elősegítésére a passzívját teljesen átdolgozzák, így a láthatatlanság után egy jóféle pajzsot fog kapni maga köré, ami alapjáraton 40 sebzést képes elnyelni, de ehhez még jön extra 10%-nyi plusz védelem a maximális életerejéből.

A Q képességét több ponton is erősíteni fogják, aminek a cooldownja jelentősen kisebb lesz és a manaköltsége is lényegesen alacsonyabbá válik. A legjobb az egészben, hogy a vele leadott 65% extra bónuszsebzéssel és 125 extra range birtokában jóval több gyilkosságot tud majd behúzni. Ugyebár eddig a W-je végezte el a munka nagy részét, így azon is alakítanak egy kicsit, amivel egyszerűbb lesz ellenfeleket üldözni, vagy éppen előlük menekülni.

Természetesen az ultimate képessége se maradhat ki a sorból, ami a változtatásoknak hála minden szinten 100 manába fog kerülni és 4 másodpercig pörögve nagyobb sebzéseket tudunk majd vele produkálni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva