Hearthstone

Nem erős és ez másnak is feltűnt: a Druid csúnyán visszaesett minden téren


Újabb hét, újabb VS meta jelentés, mely újabb izgalmakat tartogat számunkra, ugyanis a Galakrond’s Awakening miatt még mindig forgásban van a meta. Lássuk mi változott!

A legnépszerűbb paklik

 

Nem is kevés: aki követte tegnap az oldalunkat, az már tudja, hogy az Embiggen Druid hanyatlóban van. Egy héttel ezelőtthöz képest 5 (!) százalékot esett a Class, míg a Hunter 15.2 százalékon állt, most meg 21.5% – egészen elképesztő változást tapasztalhattunk tehát. Picit a Rogue visszaesett, a Paladin pedig növekedett, de ezek már jóval kevésbé jelentősek. Embiggen Druid, Highlander Hunter, Galakrond Rogue a top 3 népszerű pakli most.

A legjobb paklik

Ha már Embiggen Druid: kiesett a legfelsőbb tierből a koncepció, egyre több ellenszere van. A Quest Hunter most a meta királya, helyet cserélt a Mech Paladinnal helyezés terén. A második legjobb pakli egy másik Hunter, a Highlander, de befért még a Galakrond Rogue és bár nem a legpopulárisabb Druid koncepció a Token, de a legerősebb: 5. helyre volt elég ez a bő 52%-os győzelmi ráta.

A deckeket ezen az oldalon érhetitek el!

Matchupok

A héten a Quest Hunter a király, így vele foglalkozunk: egyedül a Resurrect Priest az, amin nem képes átmenni a pakli, a folyamatosan visszajövő nagy tauntos/gyógyító lények és az amúgy is sok boardclear, illetve gyógyulás nem a barátja a decknek. Azon kívül viszont semmi nem okoz gondot a koncepciónak, így ezt most tényleg érdemes megpörgetni!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva