Counter Strike

Magyar közvetítéssel és nyereményjátékkal jön a BLAST Premier utolsó hete


Harmadik hete már, hogy zajlik a BLAST Premier. Látthatunk papírforma meccseket és megdöbbentő összecsapásokat, amik nem várt eredménnyel zárultak.

Harmadik hete már, hogy zajlik a BLAST Premier. Láthattunk papírforma meccseket és megdöbbentő összecsapásokat, amik nem várt eredménnyel zárultak. Természetesen a szakasz utolsó meccseit is közvetítjük, és persze nyereményjáték is lesz.

Az előttünk álló hétvégén kiderül, melyik lesz az a két csapat, amelyiknek sikerül a könnyebbik úton, a csoportkörökből beküzdenie magát a BLAST Premier Finals szakaszába. Hogy kik a küzdenek meg egymással?

Forrás: HLTV

Ez a négy csapat jó nagy meglepetéseket tud okozni, ha jó napjuk van, bárkit megvernek, viszont ha rossz lábbal kelnek fel, akkor egy Tier-3-as csapat is elkaphatja őket. De jó eséllyel kiélezett lesz a küzdelem a csapatok között.

Forrás:HLTV

Az első meccs az ausztrál 100 Thieves és a nagyobb részt franciákból álló G2 között fog zajlani. AZR-t és csapatát nagyon rég láttuk, több mint 2 hónap telt el, mióta legutóbb léptek. A G2 idén már játszott hivatalos meccset, de azt is több mint egy hónapja, így a jelenlegi formákat esélytelen megtippelni. Legutóbb a Major-ön találkozott ez a két csapat, akkor az ausztrálok örülhettek. Vajon most is így lesz, vagy sikerül KennyS-éknek visszavágni?

A második mérkőzés az Evil Geniuses és az OG között fog zajlani. Itt a statisztikák alapján az amerikaiak az erősebbek. Az európai mix legnagyobb fegyvere a meglepetés ereje lehet, még nincsen sok hivatalos meccsük, nehezebb őket demózni, nehezebb kiismerni a játékukat.

Mindkét mérkőzéstől joggal várhatjuk, hogy izgalmakban gazdagok legyenek, amelyeket közvetítünk is a Metabro Twitch csatornáján pénteken 16:30-tól. A stream-et pedig megéri majd követni, mert ahogy már megszokhattátok ismét értékes nyereményeket sorsolunk ki a nézők között.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva