BoardGame

Súlyos kedvezmények a hétvégi Társasjáték-fiesztán


Holnap tartják az év első nagyobb társasos eseményét, a Társasjáték-fiesztát, ahol kipróbálható lesz olyan játék is, ami nemhogy nem jelent meg, de a Kickstarter-kampánya is csak eztán fog jönni.

Ez pedig az A-Games által gondozásba vett Impressions. Ennek egyik szerzője Hegedűs Csaba, társasjátékszerző (címei: Sárkánytojás, Dudab, Imperia) és -gyűjtő (mintegy 2000 darabos gyűjteménye van, ami azért elég durva), a Játékos Emberek Magazinja főszerkesztője (januári számukról írtunk is), a másik Szőgyi Attila, akinek a nevéhez az Ave Roma játék fűződik.

Kettejük játékait az A-Games adja ki, mely leginkább magyar szerzők játékaira szakosodott, és ők csinálják a Board Game 12 versenyt, melynek során 12 óra alatt kellett nevezőknek összehozniuk egy kész társasjátékot – a ’18-as győztesek két játékát is kiadták, mindkettőről írtunk is, a cukis-cicás Laserről itt, a játszótéren játszódó szintén cuki Grundról meg itt.

Most tehát hozzák az Impressiont, meg a másik szervező Delta Vision is hozza nagy sikerű játékait, a Fesztávot, a Star Wars – Peremvidéket, a Scythe-ot… A belépő egy ötszázas, viszont súlyos kedvezmények várhatók a kivitt játékokra. Helyszín a Csokonai Művelődési Ház, a XV. kerületben, Rákospalotán (Eötvös utca 64-66., megközelítés a 25-ös és a 125-ös buszokkal).

 

Itt van még társasjátékos esemény:

https://leetesport.hu/hu/2020/02/11/mi-tortenik-ha-kicsit-lelazulunk-es-egyszeruen-csak-jatszunk/

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva