Hearthstone

Ők a legjobbak: így néz ki a Battlegrounds hős tier lista a 16.2-es patch után


Új patch érkezett nemrég a játékba, mely során tier 4-be került a Floating Watcher, így emiatt (illetve mert rég hoztak le ilyet) készített egy tier listát a millenium oldala az 5 legjobb hősről Battlegrounds módban. Lássuk!

1. Yogg-Saron, Hope’s End

Ugyan hősképessége random, de így is messze ő a legerősebb hős a BG korai szakaszában: a 2 coinért behúzható minion önmagában jó lehet, de az 1+1 stat az, ami miatt tényleg kiemelkedő a képessége.

2. Dancin’ Deryl

Ő a picit nehezebb hősök egyike, de rettentő erős, ha jól használjuk. Egy bevált stratégia, hogy megvesszük egy kivételével az összes miniont a boltban (azt hagyjuk ott, melyre ténylegesen vágyunk csapatunkbank) és utána eladunk annyit, amennyit tudunk, hogy buffoljuk a fennmaradó egyet.

3. Arch-Villain Rafaam

Az ő képessége is igencsak értékes (fejleszthetjük vele csapatunkat, vagy szimplán eladjuk a másolatokat, hogy mást vegyünk belőlük, vagy szintezzük a tavernt), de nála fontos, hogy gondosan állítsuk össze az early game-et, különben blank marad a hero power.

4. Nefarian

Nerfarian már specifikusabb: korai játékban ritkán éri meg költeni a hős képességére, de később például Divine Shieldek ellen tökéletes counter. Mivel specifikusabb, mint a másik 3 hős, ezért valóban nincs helye a top 3-ban.

5. Edwin VanCleef

Vele is az a probléma, mint Nefariannal: kétségtelenül jó a képessége, de a játék korai szakaszában nagyjából semmit nem ér. Később viszont annál jobb, pláne ha sikerül olyan folyamatosan hízó (vagy más lényeket buffoló) sereget építeni rá, mint Baron Rivendare, Scavenging Hyena vagy Mama Bear.

File:Mama Bear.png

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva