Counter Strike

Pattanásig feszülő izgalmak a 3. hét első napján


Ahogy arról már mi is írtunk korábban, a 3. hét csapatai arra engedtek következtetni előzetesen, hogy itt nem lesznek sima egyszerű 2-0-ák.

Ahogy arról már írtunk korábban, a 3. hét csapatai arra engedtek következtetni előzetesen, hogy itt nem lesznek sima egyszerű 2-0-ák.

A nap első meccse a 100 Thieves és a G2 között zajlott.  Egyik csapatot sem láttuk már igen régóta, így nehéz volt az előzetes teljesítményekre hivatkozni. Mikor utoljára ez a két csapat találkozott, akkor még nem huNter és nexa erősítette a francia szervezetet, így ebben a formában ez a két line-up még sosem találkozott egymással. Ha van jó kifejezés erre a párharcra, akkor az az „adok-kapok” lenne. Egyik csapat sem tudott magának tartósan nagy előnyt kiépíteni. Hiába lett a vége 2-0 a G2-nak, a 100 Thieves-nek nincs oka a csalódottságra, mivel az első pályán 13 kört, a másodikon 12 kört tudtak lehozni, ami azt vetíti előre, hogy van bennük még potenciál.

A második mérkőzés az Evil Geniuses és az OG között zajlott. Ha csak az előzetes statisztikákat vesszük, akkor ennek a meccsnek nem kellett volna ennyire szorosnak lennie. Minden pályán kihasználásra került a 30 kör, olyannyira, hogy a 3. pályán még hosszabbításra is szükség volt.

A meccs izgalmairól, mi sem árulkodik jobban, minthogy a tegnapi közvetítésről készült klipeknek több mint a 60%-a erről az összecsapásról készült.  Mind a két csapatnak sikerült elhoznia a másik pályáját. A decider map Dust2 volt, amit végül az OG tudott megnyerni 19-17-re.

Hogy mi vár ma ránk?

Forrás: HLTV

Az első találkozó a vesztesek meccse lesz. Úgy tűnik, mind a 100 Thieves, mind az EG jó formában van. Ami közös mindkettőjükben, hogy tegnap csak egy kicsi kellett volna nekik ahhoz, hogy most ne a kiesés ellen játsszanak. A nap kérdése, hogy melyik csapatban lesz meg ma az a plusz, amely lehetővé teszi, hogy átsétáljon az ellenségén és elkerülje a kiesést?

A második összecsapás a nyertesek találkozója. Mind a G2, mind az OG nagyon keményet játszott a tegnapi nap folyamán, vajon maradt bennük erő a mai napra is? Ki lesz az, aki megszerzi magának az első továbbjutást érő helyet a C-csoportból?

Amennyiben nem szeretnél semmiről sem lemaradni, tarts velünk a Metabro hivatalos Twitch csatornáján.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva