Counter Strike

Előkelő helyen esett ki a Salamander a FLASHPONT zárt kvalifikációjáról


Nagyot mentek a fiúk, nagyon ígéretes ez a lineup.

A magyar csapat a nyílt kvaliról jutott be a FLASHPOINT zárt európai kvalifikációjára, ami már önmagában nagy siker. A zárt szakaszban a 16 meghívott csapat mellé 16 érkezett a Salamanderhez hasonló módon. Double-Elimination rendszerrel pörögnek a meccsek, a mieink viszont sajnos a 13-16. helyen búcsúztak, miután elverték a Symant, majd az AVEZ ellen kikaptak 2:1-re. A legszomorúbb az AVEZ elleni vereségben, hogy a harmadik pályán 13:7-ről jöttek vissza a lengyelek.

Ezután esett le az alsó ágra a magyar csapat | hltv.org

Az alsó ágon újra feléledtek torzsiék, könnyedén 2:0-ra verték az orosz Unique-ot. Nem sokáig örülhettek a sikernek, ugyanis a következő ellenfél a szerb-bosnyák Juggernauts volt, akik beverték az utolsó szöget a magyar csapat koporsójába. 2:1-re győzték le a Salamandert úgy, hogy az utolsó pályán 12:15-ről jöttek vissza, majd a hosszabbításban 19:17-re behúzták a pályát.

A kiejtő ellenfél | hltv.org

Reméljük ezt a betegséget hamar kiheveri a csapat. Egy-egy ilyen megvillanás kiváló ugródeszka lehet néhány invite-hoz kisebb ligákba, vagy akár kvalikra. Csüggedni semmiképp sem kell, így is nagyot mentek a fiúk, gratulálunk nekik!

Ezt olvastad már?

Te mivel plantolsz? Két táborra osztotta a nemzetközi scene-t a kérdés

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva