Counter Strike

Megvan a C-csoport első biztos továbbjutója!


Amennyire kiegyenlítettnek tűnt elsőre a C-csoport, annyira meglepők az elmúlt két nap eredményei.

Amennyire kiegyenlítettnek tűnt elsőre a C-csoport, annyira meglepők az elmúlt két nap eredményei.

Az már most fixen elmondható, hogy ennek a hétvégének a legnagyobb vesztese a 100 Thieves. Szerencsétlenek két BO3 során 4 pályát játszottak összesen, és mindig ők kaptak ki 2-0-ra.  Az első napon még elmondható volt a G2 ellen, hogy jól tartották magukat, mert 16-13-ra és 16-12-re, nem szégyen kikapni, de tegnap mintha valami nem lett volna a helyén náluk.

Az első pálya, Train, az ő választásuk volt, és ezen sikerült beleszaladni egy nagyon csúnya 16-4-be. Mondanunk sem kell, ez több mint kellemetlen, az EG komolyabb megakadás nélkül ment át rajtuk. A második pályára már jobban összeszedte magát az ausztrál csapat, ki is harcolták a hosszabbítást, de a győzelem itt is elmaradt.

Úgy néz ki, hogy a rengeteg kihagyás rányomta a bélyegét a hétvégéjükre. AZR-nek és csapatának mindig abban rejlett az ereje, hogy nem mentek el minden versenyre, és nem kellett minden második héten gigászi csatát vívniuk. Ők voltak azok, akik simán fel tudtak készülni az ellenfélből, de az ellenfél nehezen tudott rájuk készülni, mert kevés meccs volt, amit lehetett demózni, illetve az aktuális formát is nehezebb volt megtippelni.

A tegnapi második mérkőzés a G2 és az OG között zajlott. Erről nehéz lenne bármit is mondani, KennyS újra régi fényében tündökölt, az OG pedig nem tudta megcsinálni azt a csodát, ami sikerült korábban az EG ellen. Sima 2-0 a franciáknak.

Mi lesz ma?

Forrás:HLTV

Az első mérkőzés egy visszavágó lesz. Első nap egy szoros meccsen az OG nyert. Vajon sikerül megismételni, vagy most az EG örülhet majd? A győztes továbbjut a BLAST Premier Finals szakaszba, a vesztes követi a 100 Thieves-t a BLAST Premier Showdown versenyére. A napot pedig a G2 zárja majd az OG-EG meccs győztese ellen, a cél a csoportelsőség és a pénzdíj. Kár lenne lemaradni róla, tartsatok velünk a Metabro Twitch csatornáján.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva