Counter Strike

Az ígéret szép szó… Leborotválta a viking szakállát ruggah a BLAST PREMIER után!


Az OG coach-a betartotta ígéretét.

ruggah-t nem kell bemutatni senkinek. Counter Strike: Source legendából lett coach és kommentátor, illetve édesapa. Jelenleg az OG csapatának coach-a. Igazi vikingszakálla ikonikus megjelenése részét képezi, vagyis csak képezte, ugyanis a dán edző megígérte, ha friss csapata eljut a BLAST PREMIER Spring Series-ben a döntőig, letolja a szakállát. Az OG pedig a döntőig menetelt, ahol végül a G2 tudta őket legyőzni 2:1-re.

Nagyon szokatlan így szakáll nélkül látni őt, de nem kell aggódni, valószínűleg gyorsan visszanő majd. Sokan tesznek ilyen vicces kijelentéseket, amiket végül nem ritkán végre is kell hajtani. Persze ekkora közönség előtt esély sincs eltusolni. Legutóbb a 100 Thieves tulajdonosa ígérte meg, ha csapata bejut a döntőbe, csinál egy shoey-t:

Ilyen az igazi főnök: A csapat a döntőben, ő meg tolt egy shoey-t

Jómagam sem vagyok mentes az ilyenektől, legutóbb a fenti verseny B csoportjának közvetítésén ígértem meg; ha nyer a Complexity egy pályát az Astralis ellen, levágatom kopaszra a hajam. Aztán a Complexity nemhogy egy mapot, az egész meccset megnyerte. Az ígéretem természetesen én is betartottam, vasárnap már kopaszon ültem be a kommentátori székbe!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva