PUBG

Friss felhasználó sok győzelemmel? – Innen kiderül, hogy egy csalóval volt-e dolgunk

ujsagiro - 4 éve Címkék: csalás, pubg,

A Redditen tették fel a kérdést, hogy mégis honnan lehet kideríteni, hogy az embert tényleg lecsalták. Elvégre hányszor halljuk a csapattársainktól, hogy

ez fixen csalt!

Na de tényleg ez a helyzet? Valószínűleg nem, ahogy jó eséllyel az sem állja meg a helyét, hogy “aki jobb nálam az csal, aki rosszabb pedig noob”.

Ahhoz, hogy megállapítsuk valakiről, hogy csalt-e, ahhoz többet kell látnunk belőle, mint azt az egy killt, amivel megölt minket. Elvégre az csak a saját szemszögünkből látszik, ráadásul csak egy eset a sokból. Ezért érdemes felmenni a Pubg.op.gg-re, ahol láthatod az adott játékos játékait, hogy mennyit öltek és mennyit nyertek, na meg az is árulkodó, hogy menny ideje létezik a profil.

Ha rengeteget győz és sok a kill is, akkor már gyanakodhatunk, hogy valami nincs rendben, elvégre nem mindenki Shroud, hogy folyamatosan jó teljesítményt nyújtson. Ha már gyanakszunk, érdemes visszanézni a meccset, és a játékos mozgásából már könnyebben le lehet vágni, mi a helyzet, ezután pedig lehet dönteni arról, hogy mehet-e a report.

Ez persze sok időt vesz igénybe, na meg van az a lövés, amiről már a helyszínen meg lehet állapítani, hogy csal az illető. Viszont ha csak gyanús, és van 10-15 perced rendesen lecsekkolni, így jó eséllyel biztosra mehetsz.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva