R6

Nem akartuk, mégis megkaptuk: kérdőívek is mutatják, hogy imádtuk Oregont


A szombati nap során már kiderült, hogy az idei szezonban nem új pályát, hanem egy már meglévő átdolgozását kapjuk. Ez eddig rendben is van, sokak meglepetésére azonban ez a pálya az Oregon lett.

Reddit posztokból és a facebook csoportokból is kiderült, hogy többen értetlenül állnak a dolog előtt, de ezt ezúttal statisztikákkal is alá lehet támasztani, ugyanis több kérdőív is készült korábban a meglévő pályákkal kapcsolatban:

Post image

Az első azt kérdezte meg, hogy melyik a legjobban balanszolt pálya: ugyan nem Oregon nyert (hanem Club House), de a 3. helyre odafért a map.

A másodikban arról ment az érdeklődés, hogy melyik a kedvenc pályád: itt már sikerült megcsípnie Oregonnak a második helyet (Coastline nyert).

A harmadik kérdőívben pedig a legrosszabbul egyensúlyozott map volt a téma: itt ugyebár minél hátrébb kellett végezni, melyet negyedik hellyel meg is tett a szóban forgó pálya.

Ennek fényében teljesen érthetetlen, hogy miért pont ezt kellett helyrerakni, amikor számos pályának nagyobb szüksége lett volna egy reworkre…

Egyéni vélemény, hogy voltak egyes részek (főleg a Tower), amivel valóban nem ártott valamit kezdeni, azonban tekintve, hogy szezononként mindössze egyetlen pályát dolgoznak át a fejlesztők, igazi pazarlás, hogy egy Oregon hamarabb került fel a listára, mint pl. egy Fortress.

Ti hogy látjátok a dolgot? Lentebb lehet voksolni!

Ezt olvastad már?

Korán jött a spoiler: az egyik játékos játszott az új szezonnal, íme minden infó erről!

Ezt olvastad már?

Korán jött a spoiler: az egyik játékos játszott az új szezonnal, íme minden infó erről!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva