R6

Ha ez nem lesz broken, akkor semmi: kész a Tachanka rework, gránátvetővel terrorizál a lord


Nemrégiben már beszámoltunk a Ubisoft idei és jövőéves terveiről:

Jövőre már csak 4 (!) operátor jön: Year 5 és Year 6 roadmap+jön végre a proximity sensor

Egy dolog azonban kimaradt: Tachanka.

A játék messze legrosszabb operátorát végre átdolgozza a Ubisoft, ráadásul nem is akárhogy: gránátvetővel érkezik a lord. Lássuk az ízelítőt!

Jelenlegi gadgetje lesz az elsődleges fegyvere, melyet immáron cipelhet magával, viszont megtartották azt, hogy az LMG igencsak komoly mértékben képes bontani a környezetet. Már ez önmagában egy óriási erősítésnek tűnik, itt azonban még nincs vége:

gránátvető lett az új gadgetje!

Ami miatt nem kell egyből a Ubisoft fejét követelni az az a tény, hogy nem robbantgatni lehet vele, hanem egy viszonylag kisebb (Capitaohoz képest mindenképp) területen tüzet gyújt, mely tökéletesen alkalmas zónázásra no meg persze sebzésre is.

Képtalálatok a következőre: tachanka rework rainbow six siege

Mindettől függetlenül ez így piszok erősnek tűnik, és igazi kérdőjel, hogy hogy nem lesz broken ez a párosítás (messze a legkeményebb offenzív arzenál immáron az övé) – pláne, hogy láthatólag jó pár töltényt raktak a gránátvetőbe.

Egyelőre nem közölte a Ubisoft, hogy mikor jön az új Tachanka, de azért nem tennénk rá nagy pénzt, hogy már a mostani szezonban: ugyebár a roadmap alapján leghamarabb S3-ban esélyes.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva