Gaming

Sokkal félelmetesebb formában tér vissza a Resident Evil 3!


Ha félős vagy, nem ez a te játékod.

A Resident Evil 2 Remake elképesztő sikere után – aminek hála több fogyott belőle, mint az eredetiből – egy percig sem volt kérdés, hogy a harmadik rész is megkapja a maga újragondolását. Ráadásul már nem is kell olyan sokat várnunk erre, hiszen a Resident Evil 3 felújított változata április 3-án érkezik meg PC-re, PlayStation 4-re és XBOX ONE-ra.

Tavaly decemberben erősítette meg a CAPCOM, hogy a Resident Evil 3 is újjá fog születni a saját engine-jük segítségével, ami – állításuk szerint – lenyűgözően élethű grafikát, vadiúj kameranézetet és összességében sokkal beszaratósabb hangulatot fog magával hozni. Az eredetileg 1999-ben megjelent harmadik rész története valamivel a legendás második epizód előtt kezdődik, a főszereplője pedig az első játékban megismert Jill Valentine lesz.

Ő Raccoon City egyik utolsó túlélőjeként lesz a szemtanúja annak, hogy az Umbrella Corporation miként próbálja meg eltussolni az emberi életeket követelő zombiapokalipszist. A készítők nem mellesleg azt ígérik, hogy a második rész újragondolásához képest sokkal merészebben nyúlnak hozzá a harmadik epizódhoz, aminek hála több ponton is el fognak térni az eredetitől.

Így nem csak az irányításon és a játékmeneten fognak finomhangolni, hanem a történeten is, amiben korábban háttérbe szorult karakterek jutnak majd hangsúlyosabb szerepekhez. Nyílt világot viszont ezúttal sem fogunk kapni, de legalább a továbbfejlesztett hangeffekteknek hála mindig tudni fogjuk, hogy mikor leselkedik ránk a legnagyobb veszély.

A remake megvásárlásával egyébként egyszerre két játékhoz fogunk jutni, hiszen a Resident Evil 3: Nemesis mellett a többjátékos módként funkcionáló Resident Evil Resistance is be fog figyelni. Ne feledjétek, hogy április 3-án érkezik a Resident Evil 3 Remake, ami az eddigi információk ismeretében legalább akkorát fog szólni, mint a második rész újragondolása.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva