League of Legends

5 verhetetlen csapatkompozíció, amit ki kell próbálnotok Clashben!


Ezekkel tutira nyerni fogtok.

Rendszeres olvasóink már pontosan tudják, hogy február 22-én, azaz most csütörtökön rajtol a League of Legends amatőr versenyzőknek szánt játékmódja, a Clash, amiben bármelyik csapat részt vehet, amelyik megfelel a Riot által megszabott feltételeknek. A kliensbe már meg is érkezett a csapatok előregisztrálási lehetősége, úgyhogy éppen ideje, hogy a ProGuides-os srácoknak hála megnézzük, milyen kompozíciókat érdemes bevetni az első versenyen.

Nyilvánvalóan egyik csapat-összeállítást se vegyétek teljesen fixnek, hiszen ezeket mindig az határozza meg, hogy a velünk együtt játszó játékosok pontosan mennyi és milyen hősökkel tudnak elég magabiztosan játszani. Az első kompozíció gyakorlatilag ranktól függetlenül jó választás lehet, hiszen minden tagjának van valamilyen formában egy kis ccje: ez topra Ornn, dzsungelbe Olaf, midre Cassiopeia, valamint botra a Miss Fortune-Leona duó. Emellett a Misfits által használt hősválasztással is egyszerűbben dominálhatjátok az ösvényeket, amihez pickeljétek Settet topra, Ekkot dzsungelbe, Azirt midre, míg alsó ösvényre pedig a Xayah-Rakan párost.

Ugyancsak célra vezető lehet a középső ösvényre nagy hangsúlyt fektető összeállítás, amiben Zed megy midre, Aatrox topra, Elise dzsungelbe, supportnak Thresh, míg lövésznek Jihn, Ashe vagy Aphelios is jó lesz. Korábban már emlegettük Cassiopeia-t, aki most annyira erős, hogy simán lehet egy rugalmasabb csapatot is köré építeni. Végül jöhet a Gangplank top, Karthus dzsungel, Ornn mid és a lenti Aphelios-Leona kombó, ha szeretnétek kellemetlen ultikkal borsot törni az ellenfél orra alá.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva