BoardGame

Nem tűnik túl izgalmasnak az első kickstarteres Marvel-társas – pedig már 1 millió dollárt összedobtak rá


Nyilván alig két hét alatt tart már közel egymillió dollárnál a Kickstarteren a Marvel United társasjáték. Nyilván a Marvel miatt, meg amiatt, mert annak a CMON-nak a gondjaira bízták, akik nem kevesebb, mint 41 sikeres Kickstarter-projektet vitték végig.

Mármint a kiadó a CMON, a fejlesztő a Spin Master Games, melynek nevéhez számtalan játék fűződik, például az itthon is népszerű szabadulószobás Escape Room. A játék paraméterei alapján sok izgalmat nem tartogat: 1-4 főnek (tehát itt is megspórolták az időt és az energiát, vagyis a pénzt a több játékosra való kibalanszolástól, nehogy véletlenül nagyobb társaságok is tudják játszani), a játékidő 40 perc, és hát persze hogy kooperatív.

Persze, a szuperhősöknek össze kell fogni, hogy legyőzzék a gonoszokat, ez pont így volt a képregényekben és a filmekben is, de azért láthattunk egy Polgárháborút is, amiben éppenséggel egymás ellen mentek Vasemberék és Amerika Kapitányék, ami konfliktus végighúzódott az egészen történeten. De legalább az ára nem annyira erős: az alapverzió a Kickstarteren 60 dollárba, míg az extrás 90-be kerül, és a figurák is nagyon jól néznek ki.

 

 

Itt meg nemhogy legyőzni, hanem megélni kell a gonoszt:

Zenit – az egyensúly megtapasztalása

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva