League of Legends

14 hőst erősít, 5-öt pedig gyengít a LoL 10.4-es frissítése!


Alakul a meta, mint púpos gyerek a prés alatt.

Pont egy hete számoltunk be nektek arról, hogy mennyi változtatást hoz magával a League of Legends 10.4-es frissítése, amivel a Riotnak valóban rengeteg problémát kell orvosolnia. Szerencsére odafigyeltek a játékon belüli meccsek statisztikáira és a játékosok visszajelzéseire is, úgyhogy összességében egy kompakt, több szempontból is hasznos javítást kaptunk.

Kezdjük a kardinális kérdésnek számító nerfekkel, amire már nagyon nagy szüksége volt a LoL közösségének: Aurelion Sol W-je 50% helyett már csak 40% sebzésbónuszt ad, míg Aphelios mindkét fegyvere jól láthatóvá vált, a Calibrummal már nem állítható vissza az alaptámadása, a Crescendum őrzőinek gyorsabban búcsút inthetünk és az ultija hatótávja 1600-ról 1300-ra mérséklődött. Ezek mellett Singed életereje és páncélja is csökkent; a topon parádézó Sona aurái manát töltenek már vissza, ha valamelyik csapattásunk érintkezik velük, valamint a Q, W és E manaköltségei is megnőttek; Soraka pedig átalakított alapértékeket kapott, valamint a Q-ja már kevesebbet gyógyít, rövidebb ideig tart, a W-je meg első szinten kevesebbet, de utána többet gyógyít, mint korábban.

Hősbuffok terén is bőven van miből szemezgetni, hiszen például Amumu rohamozási sebessége és ultija is combosabb lett, Garen Q-ja és W-je is erősödött, de Jayce is kezd újra erőre kapni. A változtatások pontos listáját a hivatalos oldalon böngészhetitek végig.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva