Hearthstone

A legjobb kezdő paklik 1: Tempo Secret Mage – Face Mage


A Hearthstone kétség kívül az egyik legjobb oktató móddal rendelkezik, ami valóban megtanít az alapok elsajátítására, azután viszont már neked kell beleásnod magad a játék mélységeinek megismerésébe. Gyűjtögetős kártyajáték voltából adódik, hogy akár kezdő vagy akár nem, új és friss kártyák nélkül nehezen lehet tartani a lépést a többiekkel, könnyen elhúzhat mellettünk az aktuális meta, ezért – ha nem is vagyunk rákényszerítve – jóval megkönnyíti a dolgunkat a kártyacsomagok vásárlása. A Hearthstone esetében jól is van ez így, hasonlóképp működik az összes fizikai gyűjtögetős kártyajáték is (Magic, HKK stb.), itt viszont van egy másik mód is egy-egy lap megszerzésére: a crafting. Most elhozzuk nektek a legjobb és legolcsóbban összeállítható paklikat, amiket ajánlunk a kezdő játékosoknak.

Tempo Secret Mage

Gyors és kemény pakli, amivel már a játék közepén óriási sebzéseket oszthatsz ki. Fontos, hogy ez egy gyors pakli, a kártyákat nem érdemes tartogatni, mert ha elhúzódik a játék, azzal arányosan romlanak a Tempo paklik esélyeik is. A lapjaidat tehát folyamatosan játszd ki, és ne hagyd, hogy az ellenfél vegye át a dominanciát (ezt segíti pár lény és secret is a pakliban).

  • Standard – Ranked
  • 1560 dust
  • 16 minion 14 spell
Deck kód: AAECAf0EAA9xngHDAbsCqwTmBJYF7AXJDb6YA76kA7+kA92pA/SrA/usAwA=

Face Mage

  • Standard – Ranked
  • 1260 dust
  • 15 minion15 spell

Mint az előbbi, ez is egy gyors, szinte azonnali lapkijátszós pakli. Itt sem érdemes spórolni, a cél az ellenfél mihamarabbi lenullázása, tehát a játék elhúzódásával ebben az esetben is romlanak a nyerési esélyeid. A sebzés nagy része spellekből fog összejönni, pár lény ezt is erősíti, így mindig fontold meg mire lövöd el őket. Mielőtt használnád, érdemes pár próbakört játszani vele, bár a Face pakliba igen hamar bele lehet tanulni.

Deck kód: AAECAf0EAqsErYcDDrsCtASWBbwI++wClf8C74ADyIcDzYkD+6wD868D7bADh7YDiLYDAA==

A következő kezdő pakli ajánlóban a Hunter deckek lesznek terítéken!

Forrás: hearthpwn

Ezt olvastad már?

Nem erős és ez másnak is feltűnt: a Druid csúnyán visszaesett minden téren

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva