Akciók

A PlayStation játékosok világszerte rengeteg ajándékkal ünnepelhetnek!


Ezért is megéri Sony konzoltulajdonosoknak lenni.

PlayStation 4 tulajdonosnak lenni már önmagában is öröm, hiszen a Sony egy olyan konzolt tett le évekkel ezelőtt az asztalra, ami jobbnál jobb exkluzív játékokkal képes költséghatékony szórakozást biztosítani. Ezúttal viszont egy kellemes nyereményjátékkal is kedveskedik a játékosoknak, amiben csak rajtuk és társaikon áll, hogy miket nyerhetnek.

A PlayStation Player Celebration eseményen való részvételhez első körben be kell lépnünk PSN fiókunkkal az alábbi oldalon keresztül, ami után látni fogjuk, hogy mi az a három közösségi cél, amit világszerte el kell a játékosoknak érniük. Az első kihívás február 24-én (hétfőn) reggel 9 órakor fog elindulni, ahol az a feladatunk, hogy minimum 1 órát játsszunk valamelyik játékunkkal és lehetőleg minél több trófeát szerezzünk közben, amiért cserébe aztán exkluzív PS4-es statikus témát és avatárt fogunk kapni.

A következő két szakaszban ugyanez lesz a feladatunk, ha pedig mindegyik összejön, akkor 5 exkluzív PSN avatárképpel és 1 exkluzív PS4 dinamikus témával fogunk gazdagodni. Mindezek mellett azért is érdemes részt venni a nyereményjátékban, mert a játékosok között PlayStation Hits-es játékok kódjait, 30 ezer forint értékű PlayStation Store kupont és egy, PSN azonosítónkkal ellátott egyedi Platinum trófeát is ki fognak sorsolni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva