League of Legends

A Riot elárulta: Hamarosan jön a Teamfight Tactics Galaxies!


Egyszerűen zseniális lesz az új Set!

Bár már mindenki tűkön ülve várja, hogy végre megérkezzen a Teamfight Tactics mobilos változata – aminek egyébként nemrég indult el a zárt bétája -, a Riot még bőven tartogat meglepetéseket a közkedvelt játékmóddal kapcsolatban. Most például leleplezték, hogy a harmadik készlet a Szabó Benedek nélküli Galaxisok lesz, amivel kapcsolatban több izgalmas információt is megosztottak.

A legújabb fejlesztői naplójukban elárulták, hogy jórészt elégedettek a játékmódon belüli mechanizmusokkal, aminek hála egyik meccs se ugyanolyan, mint az előtte lévő. Ellenben még mindig nem tartják tökéletesnek az általuk kialakított rendszert, ezért az egészet úgy fogják megbolondítani, hogy játék közben bizonyos esetekben más galaxisba fogunk kerülni, ahol a szabályok kisebb-nagyobb mértékben módosulnak a korábban megszokotthoz képest. Például így bekerülhetsz a Neekoverzumba, ahol mindenki két Neeko segítsége tárggyal indul és ezután már csak rajtad áll, hogy pontosan mihez kezdesz vele.

De lesz olyan galaxis is, ahol minden játékos 4 darab arany hőst fog kapni, amit felhasználhat, lecserélhet, vagy akár el is adhat jó sok pénzért cserébe. Fontos adalék, hogy egészen a játék kezdetéig nem fogjuk tudni, melyik galaxisban fogunk játszani és a Set 3 élesedésekor még “csak” 1-2 lesz elérhető, ami a Riot ígérete szerint idővel akár 10 galaxisra is kibővülhet. Szerintük erre az újdonságra azért is van szükség, hogy sokkal változatosabb játékokban vehessünk részt és azért próbára is tegyék a játékosok alkalmazkodóképességét. Premierdátum egyelőre nincs, de jövő héten már újabb információkat fognak megosztani velünk.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva