Akciók

A Battlefield 1, a Titanfall 2 és a The Sims 4 kevesebb mint egy pizza áráért lehet a tiéd!


Nagyszerű játékok hatalmas akcióban.

Bár kishazánkban még mindig nagy népszerűségnek örvendenek az illegális letöltések, azért a legnagyobb digitális áruházak leárazásai mindig segítenek ezek visszaszorításában. Így van ez most is, hiszen az EA Publisher Sale keretein belül konzolokon akár 75%, PC-n pedig akár 85% kedvezménnyel csíphetünk meg nagyszerű alkotásokat.

Jobb viszont sietni, hiszen az akció csak március 3-ig (keddig) tart, úgyhogy gyorsan nézzük is át, hogy miket érdemes PC-re beszerezni, ha eddig még nem volt hozzájuk szerencsénk. Barátnőknek kiváló választás lehet az 5 euróért elvihető The Sims 4 alapjáték, a kooperatív játékok kedvelőinek a 12 eurós A Way Out, az FPS-ek rajongói pedig mindenképpen nézzenek rá az 5 eurót kóstáló Titanfall 2-re és a Battlefield 1-re, amikkel garantáltan hosszan el tudnak majd szórakozni.

Természetesen arra is van megoldás, ha minimális összegért szeretnénk a lehető legtöbb játékot megszerezni magunknak. Erre kiválóan alkalmas az Origin Access szolgáltatás, ami havi 4 euróért cserébe rengeteg játékhoz ad hozzáférést, amíg él az előfizetésünk. Ha pedig a legújabb címekkel is szeretnénk nyomulni, akkor a 15 eurós Premier változatra érdemes beruházni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva