BoardGame

A Marveléi után pár nappal a DC szuperhősei is megjelentek a Kickstarteren


Nem sokkal az elsőszámú szuperhős-univerzum első kickstarteres társasjátéka után pár nappal a rivális DC szuperhősének játékára is lehet pénzt összedobni közösségi finanszírozással.

Ami mára a játékok világában inkább már igényfelmérés és előrendelési felület. A Batman: The Animated Series Adventures is elég jól áll: 20 nappal a kampány vége előtt több mint háromszorozta a kitűzött 225 ezer dollárt, és száguld a 700 ezer dollár felé. Persze ez is kooperatív, mint a Marvel United, de ezt legalább nem négyen, hanem öten is lehet játszani, és hosszabbra, 60-90 percesre.

A figurák ebben is nagyon jól néznek, de teljesen fehérek, amire nem is mulasztják el felhívni a figyelmet a Ks-oldalon elhelyezett képek alatt, mármint minden egyes képe alatt arra, hogy igazából azért fehérek, hogy a rajongók ki tudják festeni őket.

Amúgy a játék a hossza és a 14+-os ajánlás is arra mutat, hogy a figurák komolyabb stílusú kinézete nemcsak a DC szuperhős-univerzumának komorabb hangvétele és hangulata miatt van, hanem a játék maga is komolyabb lesz. Nos, az ára már most is az: az alapcsomagra 125 dollárt kell bedobni, míg Kickstarter-extrás 225-be.

 

 

A Marvel United olcsó és cuki:

Zenit – az egyensúly megtapasztalása

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva