League of Legends

A Riot valójában mégsem tett semmit a smurf accountok ellen


Pedig valami megoldás kellene rá.

Pont 3 napja jöttek az első hírek arról, hogy a Riot elkezdi komolyan venni a smurt accountok által életre hívott problémakört és végre tesz is valamit ellene. Akkor még azt hihettük, hogy a virtuális ranglétra megmászásának megnehezítésével próbálnak megoldást találni a dologra, ám a játék egyik vezető dizájnere, Mark ‘Scruffy’ Yetter cáfolta ezt.

Egy tweetben ugyanis leszögezte, hogy egyáltalán nem lassítottak a 10. szezonra a rangsorolt módon belüli előrehaladáson azért, hogy harcoljanak a smurf accountok ellen. Ha belegondolunk, akkor miért is tennék, hiszen így a többi játékos dolgát is megnehezítenék, ráadásul nekik amúgy is több időbe telik a magasabb szintek elérése, mint a jóval tapasztaltabb játékosoknak.

Szerinte a témával kapcsolatban a supportjuk teljesen félrevezető információkat adott, amiből rossz következtetéseket vontak le a felhasználók, de ezt minél előbb tisztázni fogják. Természetesen hozzátette, hogy idén még jönnek majd olyan változtatások, amik segítenek orvosolni a smurf accountok miatti problémákat.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva