Counter Strike

Anaheim-ben veszi kezdetét az év következő DreamHack Open-je


Még egy hónap sem telt el a Lipcsei verseny óta, máris itt a versenysorozat következő állomása.

Még egy hónap sem telt el a lipcsei verseny óta, máris itt a versenysorozat következő állomása.

A forgatókönyv a már jól megszokott mederben fog zajlani.  8 csapat vesz részt a versenyen, a tét 100.000 dollár és a győztes kvalifikálja magát a DreamHack Masters jönköpingi állomására.

Első nap a csoportmeccseket láthatjuk, második nap az elimination és decider meccseket tartják. A harmadik napon kerülnek megrendezésre az elődöntők, illetve a finálé.

Nézzük a csoportokat:

FORRÁS: HLTV

Az A-csoportban a leggyengébb láncszem egyértelműen az Endpoint, ők leginkább a BO1 adta meglepetés erejében bízhatnak. A csoportelső helyért a harc nagy valószínűséggel a forZe és a FURIA között fog zajlani. A North Lipcse után itt is könnyen megszerezheti a csoport 3. helyet és az azzal járó 3000 dollárt.

A B-csoportban már nem annyira egyszerű a helyzet, mint az A-ban volt, itt mind a négy csapat képes arra, hogy akárkitől kikapjon. A Complexity két hete bucira verte az Astralis-t, és a Vitality-t a BLAST Premier B-csoportjában, majd kikaptak 2-1-re a SMASH-től, így ők már fixen kihagyják az év első Major-jét. Az ENCE-t a hónap elején láttuk utoljára, ahol az ICE Challenge 2020 versenyéről az utolsó helyen estek ki, és mióta Aleksib elhagyta a csapatot, azóta nem igazán halad előre a klub szekere. A Gen.G-nek sikerült kisebb csapatokat elkapniuk, de most láthatjuk először LAN-on a csapatot ebben a formában, a line-up magja a régi C9-ből lett átmentve. Végül, de nem utolsó sorban itt van az MiBR. Velük három hete a BLAST Premier A-csoportjában találkoztunk, utolsó helyen estek ki, de a játékuk nem volt rossz. Van bennük lehetőség, de ismerve őket, nem lepődnénk meg, ha beleszaladnának a pofonba.

A meccsek időpontja kedvez az “éjjeli baglyoknak”, este 8-kor kezdődik az első meccs. Ha nem szeretnél róla lemaradni, kövesd a hivatalos angol streamen.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva