Fortnite

Dr. Disrespect és Ninja sincs elragadtatva az új szezontól! – A Doktor ismét kiakadt!


A Chapter 2 Season 1 igen megosztóra sikeredett, az elhúzott vége felé pedig már rengeteg negatív kritikát kapott a tartalom hiánya és a temérdek, parlagon hagyott bug miatt. Alig kezdődött meg az új szezon, de nagyon úgy tűnik, hogy nem most fogja megtörni a lejtmenetet az Epic Games. A Season 2 indulását sokan kísérték figyelemmel, nemcsak olyanok, mint a Fortnite-al azonosított Ninja, hanem a játéktól a legkevésbé sem elragadtatott Dr. Disrespect. El is mondták, hogy a prekoncepcióik ellenére mi a véleményük a játék legfrissebb verziójáról.

Míg Ninja sokat várt ettől, csalódnia kellett; pár napja arról beszélt, hogy mennyire hiányolja az első verziós pályát, most viszont kitért a jelenlegi problémákra, mint például a brutálisan erős új Mythic fegyverekre, a Minigunra és a Drum Gunra.

Na ez a fegyver egy probléma! Konkrétan olyan mint egy lézer! – mondta, miután közepes távolságból elképesztő precizitással és nagyon kevés széthordással szedte le az ellenfélt.

A másik fegyverről, a Drum Gunról nevetve már csak annyit mondott, hogy undorító:

Dr. Disrespect enyhén szólva sem rajong a játékért, sőt, nem is tekint rá úgy, mint egy játékra, szerinte a Fortnite a videojátékok legalja. Ennek ellenére most mégis várta az új szezont, mivel valamiféle “utolsó” megújulást várt tőle, ám miután “csalódnia” kellett, nem nagyon rejtette véka alá a véleményét. Miután ahogyan az Apex Legends-ben pár napja, itt is lelőtték, az asztalt csapkodva, őrjöngve törölte a játékot.

“Ezt a ki*****tt játékot! EZ EGY KI*****TT SZ****S!!! EZ A JÁTÉK K***A SZAR! Soha nem játszok ezzel a szarral többé! Borzalmas! Utálom ezt a játékot!…A játék haldoklik, kélek hagyjátok meghalni! Fejlesztők! Kérlek, csináljatok intelligens játékokat,tudjátok, jó játékokat! Ne olyanokat mint EZ…”

“A játék már haldoklik, ezért most mindent megpróbálnak kifacsarni belőle amit lehet! Sok szerencsét a szezon további részében, én meg azt mondom, sok szerencsét erre a pár hónapra még! – fogalmazott kicsit moderáltabban az ezt megelőző kirohanása után.

Azt azért hozzá kell tenni, hogy a Doktor sokszor eljátszotta már azt, hogy kiborul egy népszerű, sokak által körülrajongott játék miatt, amit aztán őrjöngve becsmérelve csapkodva töröl és ígéri meg közben, hogy soha többé nem veszi elő. Valószínűleg ez bizonyul a legjobb taktikának a nézettség növelésére, mivel – ahogy említettem – az Apex Legends után egy héten belül már másodjára produkálja ugyanazt. Természetesen vannak és lesznek is problémák az Fortnite-al, egy online kompetitív játékban sajnos mindig fel fognak tűnni újabb és újabb hibák, és ez alól egyik hasonló cím sem kivétel, a cél az, hogy ezeket mindig a lehető legrövidebb időn belül a leghatékonyabban javítsák. Az Epic Games pedig az új frissítéssel elég sokat kigyomlált.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva