League of Legends

Izgalmas statisztikákkal jön a LoL Örökkévalók achievement rendszere!


Ezt érdemes lesz kipróbálni.

Még tavaly nyáron jelentette be a Riot, hogy egy vadiúj funkcióval fog kedveskedni a League of Legends rajongóinak. Ez lesz az Örökkévalók rendszere, amivel más játékosok előtt menőzhetünk addig elért eredményeinkkel, de mellé azért jön egy új fejlődési rendszer és természetesen az egyedi jutalmak se maradnak el.

A bejelentést követően a srácok kaptak hideget-meleget, ezért eltolták az Örökkévalók megjelenési időpontját, hogy kicsit még dolgozhassanak, tökéletesíthessenek rajta. Ennek hála PBE-n már újra elérhető az új rendszer, ráadásul nemsokára az élő szervereken is aktiválódni fog.

A változtatásoknak hála a játékkliensen belül minden hős saját progression oldalt kapott, ahol lehet látni a vele összegyűjtött eredményeket és a mérföldköveket is, amiket a megszerzett Örökkévalók mutatnak. Utóbbiakat akár meccs közben is be lehet zsákolni, ami egy olyan, megjelenő overlayben mutatkozik meg, mint amilyet például az XBOX, vagy a Steam achievement rendszerében már megismerhettünk. Ráadásul az Örökkévalók a töltőképernyőn és annak az ellenfelednek a képernyőjén is látszanak, akinek mérkőzés alatti meggyilkolásában valamilyen formában szerepet vállaltál.

Nem feltétlen kell azonban RP-t adnunk az új funkcióért, hiszen minden hősnek csinált a Riot egy-egy Starter Series csomagot, amit 225 RP mellett 2500 kék esszenciáért lehet megvásárolni. Adott hős esetén ezzel alap Örökkévalókat oldhatunk fel, amik a gyilkosságokat, az assistokat, a lerombolt épületeket és a legyőzött nagyobb szörnyeket is számolják. Emellett a ranked szezon alatt Örökkévalók Kapszulákat is szerezhetünk majd, amikkel ugyancsak ingyen oldhatjuk fel a játék legújabb funkcióját.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva