League of Legends

A Riotnak a felső ösvényen és a dzsungelen is erősítenie kell!


Még mindig van hova fejlődni.

Bár csak pár nappal ezelőtt élesedett a League of Legends 10.4-es frissítése, sajnos ez sem hozott teljes megoldást a felső ösvényesek és a dzsungelesek problémáira, de még a támogató karakterek élete is megnehezedett. A játék vezető dizájnere, Mark ‘Scruffy’ Yetter viszont elárulta, hogy több lehetséges utat is látnak maguk előtt, amikkel sokat javíthatnak a játékosok helyzetén.

14 hőst erősít, 5-öt pedig gyengít a LoL 10.4-es frissítése!

Scruffy kifejtette, hogy a felső ösvényesek terén azt szeretnék, hogy minél hamarabb, minél nagyobb hatással lehessenek a meccsekre, ami érdekében olyan alaptárgyakat erősítenek majd meg, mint a Black Cleaver, a Sunfire, vagy a Hydra. Gondolkoznak azon is, hogy egy olyan hőssel rukkolnak elő, ami teleportálásban lényegesen hatékonyabb tud lenni a mostaniaknál, vagy a Heraldnak adnának egy olyan buffot, ami topra megfelelő erősítést adhatna.

Emellett azt szeretnék elérni, hogy a felső ösvényesek a meccs elején szerzett előnyöket könnyebben tudják győzelemre váltani, de még kísérleteznek azon, hogy hogyan lehetne ezt a lehető legjobb formában megoldani. Mindezekre szerintük azért van szükség, mert a profik meccsein és a ranked mérkőzéseken sokkal kisebb a ráhatásuk a párharcok alakulására, mint mondjuk a középső-, vagy az alsó ösvényes játékosoknak.

Persze, a dzsungeleseken is bőven van még mit finomítani, amivel kapcsolatban Mark Yetter elárulta, hogy – bár elsőre furcsának tűnhet, de – szeretnének visszavenni a gankelési erejükből, hiszen nem akarják, hogy a többi ösvényesnek kedvezzenek, hanem az lenne a jó, ha saját maguk tudnának érvényesülni. Ennek érdekében növelni fogják a dzsungelesek solo killek után járó tapasztalati pontjait, ami rendkívül jól fog jönni azoknak, akik szeretnek az ellenfél dzsungelében vadászgatni.

Mindez azzal is jár majd, hogy a közös gyilkosságokból kevesebb XP fog járni, viszont a dzsungelben farmolásért pedig többet lehet majd dzsungelesként megszerezni. Így a Riot ezerrel elkezdett kísérletezgetni, aminek hamarosan látható nyomai is lesznek.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva