Egyéb

A Witcher második évadja új szereplőkkel érkezik!


Sok nevet jelentett be a Netflix.

Mivel a Netflix történetének legsikeresebb sorozata lett a The Witcher – ami nem mellesleg a könyveladásokat is iszonyatosan felpörgette -, ezért mindenki tűkön ülve várja a jövőre érkező második évadot, ami a vezető producer szerint sokkal jobb lesz, mint az első. Most pedig kiderült, hogy ki az a 7 új színész, aki már biztosan csatlakozik az eddigi szereplőgárdához.

A Trónok harca rajongói nagyon fognak örülni, hiszen a Tormundot megformáló Kristofer Hivju a második évadban Nivellent fogja alakítani, de érkezik a Halálos Iramban 9. dán színésze is, Thue Ersted Rasmussen, aki Eskel bőrébe fog bújni. Mellettük ott lesz még a Ben-Hurból ismerős Yasen Atour (Coen), Vereena szerepében Agnes Bjorn, de érkezik még a Peaky Blinders fenegyereke, Paul Bullion (ő lesz Lambert), a gyönyörű Aisha Fabienne Ross (Lydia), valamint Mecia Simson, aki Francesca szerepében fog feltűnni.

Arról sajnos egyelőre még nincs hír, hogy az öreg Luke Skywalker, azaz Mark Hamill fel fog-e tűnni Vesemir szerepében, de a válasz valószínűleg igen, csak a Netflix ezt majd egy másik alkalommal fogja bejelenteni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva