Fifa

A világ legjobb Fifa játékosa kimondta amit kellett: a FIFA 20 nem egy jó játék!


A FIFA 20 amióta megjelent rengeteg problémával küszködik: a sokszor problémás szerverek és a nehézkes gameplay mellett rengetegszer előforduló, idegölő bugok tömkelege igencsak lerontják a játékélményt, az Ultimate Team bicskanyitogató mikrotranzakciójáról már nem is beszélve. Az EA üzletpolitikája még a legnépszerűbb streamereket sem kíméli, legutóbb például Kurtot bannolták mert kritizálni merte a céget, most viszont a Fifa jelenlegi legjobb játékosa, Tekkz a FUT Cup során mondta el lesújtó véleményét a játékról.

“A FIFA 20-ban minden meccs fifti-fifti, ezt most ő nyeri, a következőt pedig majd én. Ez azért van, mert a játék eléggé “igazságtalan”, így bárki nyerhet, még az is, aki egyáltalán nem jó a Fifában.” – nyilatkozta Tekkz egy meccse után a GINX Esport TV-nek.

“Senki sem szeret ezzel játszani!”

A legtöbben sajnos nem tudunk vitatkozni Tekkz szavaival, a kérdés a továbbiakban viszont az, hogy az EA mit szól ahhoz, hogy a jelenleg egyik legjobbnak számító Fifa esportoló is elég negatív véleménnyel van a játékukról, amit nem fél nyilvánosan is hangoztatni. Jelenleg nem igazán tűnik úgy, hogy az óriáscég bármiben is hallgatna a hasonló visszajelzésekre, pedig ha nem akarják, hogy az egyre inkább előretörő PES megelőzze őket, akkor mindenképpen össze kell szedniük magukat a FIFA 21-re.  Addig viszont, míg a játékosok minden egyes évben megveszik a teljes áron kínált játékot, és ezen felül még hatalmas összegeket is elköltenek az Utimate Team-ben, vajmi kevés az esély, hogy a negatív kritikát megfogalmazók “elhallgattatásán” kívül bármit is tenne az a kiadó, aki hírhedt a profitorientált hozzáállásáról.

Ezt olvastad már?

Ennyit a szólásszabadságról: Kurt nyilvánosan kritizálta az EA-t, törölték a videóját

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva