Gaming

Végre megkaphatja, amit megérdemel: régóta várt buff érkezik az Earthquake-re


Immáron lassan egy éve, hogy bent van a játékban az Earthquake és elmondhatjuk, hogy bizony nem lett túl nagy hatása a metára. A lappal nyilvánvalóan a legnagyobb baj az, hogy csakis épületek ellen jó igazán, amik viszont nincsenek minden pakliban benne, így inkább kihagyjuk a földrengést is és helyette használunk más drágább varázslatot (Fireball pl.), ami több szituban hasznos.

Képtalálatok a következőre: earthquake clash royale

A lappal van egy ennél is nagyobb probléma: nem elég, hogy szituációs, de még azt a feladatát sem látja el tökéletesen. Van egy épület ugyanis melyre nem hat – ez nem más, mint a Tesla.

A Tesla ugyebár akkor bújik ki a földből, ha érzékeli az ellenfél egységét, minden más esetben viszont marad a helyén: ekkor ugyebár sebezhetetlen.

De már nem sokáig!

A Supercell ugyanis válaszolt egy Twitter felvetésre, erről van szó:

Post image

“Elképzelhető, hogy az első videót frissítened kell a következő balansz változtatás után ;)” – hangzott a Tweetre a válasz.

Nos a videó index képén egy Tesla található, mely kapott egy Earthquake-et és ugyebár a címe pedig az, hogy “10 koncepció, melynek semmi értelme” – könnyen leszűrhető ebből, hogy a következő hónaptól végre a lap akkor is sebzi majd az épületet, amikor az a föld alatt van. Várjuk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva