Fifa

Így szerezheted meg a legolcsóbban az SBC Mkhitaryant!


Megérkezett a Shapeshifters event, és nem egészen egy héten keresztül hajthatunk majd a speciális játékosokért, akikből kettőt kizárólag SBC-vel szerezhetünk meg, méghozzá a “88-as CAM” Mkhitaryant és a “86-os CDM” Olazát, illetve szinte extraként feladatok teljesítésével megkaphatjuk a FUTMAS egyik legnépszerűbbikét, a már “87-es CM” Acunát is. Ennek okán elhoztuk nektek a jelenlegi legolcsóbb megoldást arra, hogy megszerezzétek a limitált ideig elérhető játékosokat, először Mkhitaryanhoz adunk egy olcsó tippet.

Kép: EA Sports

Shapeshifters Mkhitarian SBC

Mielőtt az összes pénzed elköltenéd a játékosra, megszerezheted a 3 meccses kölcsön lapját, amivel tesztelheted, hogy mégis mennyire illik bele a csapatodba, ennek értelemszerűen sokkal alacsonyabb a követelménye is:

  • Játékosok a Serie A TIM bajnokságból: Min. 1
  • Rare/UCL Rare játékosok: Min. 2
  • Csapatértékelés: Min. 73
  • Csapatösszhang: Min. 60
  • Játékosok száma: 11

Ha letesztelted, vagy nincs is erre szükséged mert tudod, hogy neked ő kell, akkor a következő két típusú feltételeknek kell megfelelned, hogy fel tudd oldani: az egyik a Serie A TIM SBC, ebben a 11 játékosból minimum egynek olasz játékosnak kell lennie, illetve 85-ös csapatértékkel és 75-ös csapatösszhanggal kell rendelkezniük. A másikhoz, a 85-Rated SBC teljesítéséhez pedig  a 11 fős csapatban egy in-form TOTW-t kell raknod, és meg kell legyen a minimum 85-ös csapatérték és 70-es csapatösszhang. Előbbiért egy Jumbo Premium Gold pakkot, míg utóbbiért egy Prime Electrum Players Pack-ot kapsz, temészetesen Mkhitaryan mellett.

Jelen sorok írásakor a FUTBIN szerint Mkhitaryan SBC teljesítése a legolcsóbb megoldással PS4-en 153.000, Xbox One-on 147.000, PC-n 163.000 FUT Coinba kerül összesen, a Serie A SBC nagyjából 70.000 Coin körül mozog, a jelenlegi felállása a Dexerto szerint pedig így néz ki:

Kép: Dexerto

A 85-Rated SBC véghezviteléhez pedig ez lehet a legolcsóbb megoldás, a maga 80.000 körüli összegével:

Kép: Dexerto

A Shapeshifters Mkhitaryan SBC február 26-ig lesz teljesíthető, így érdemes lehet sietni, mivel két nap múlva már sajnos nem lesz rá lehetőségünk.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva