World of Warcraft

Mivel tankoljunk Blackwing Lairben? – WoW Classic


Tudjuk, a Classic-ban egy tank van és az a Warrior, de azért nem teljesen, pláne így, a kiegészítő közepe felé, Phase 3-ban. Persze a tankok 94 százaléka még mindig warriorokból áll, de néhány csapat visz Druidokat és Palákat, nem is alaptalanul, ugyanis van előnyük ezeknek a kasztoknak is – derül ki a Wowhead listájából.

S Tier: Protection Warrior
Valószínűleg senkit nem ér meglepetésként az első helyezet, elvégre a Vanillában is a Warrior tank volt a leghatékonyabb, és ennek meg is van az oka. Remekül tartja az aggrót, van pajzsa, amivel blokkolhat és kardja is, amivel megy a parry. Ezen túl szélesebb körben válogathat a talentek között, jobban a szituációra tudja szabni a buildjét anélkül, hogy alapvető tankos talenteket feláldozna. Na meg azt se felejtsük el, hogy náluk landolnak először a Thunderfury, Blessed Blade of the Windseekerek.

A Tier: Feral Druid
Remek offtank válhat belőlük, bizonyos fightokon ugyanis remekül működik az a rengeteg armor, amivel rendelkeznek. Na meg azt sem szabad elfelejteni, hogy bármikor tudnak gyógyítani, manát visszatölteni, Cat Formban pedig tisztességes DPS-t nyomnak. Tehát széles eszköztáruk van, ami miatt bőven helyük van a raiden.

B Tier: Protection Paladin
Molten Core elején nagyjából senki nem játszotta, és most is csak a 0,2 százalékát teszik ki a tankállománynak, ennek pedig meg is van az oka. Egy Prot Palának jóval keményebben kell próbálkoznia ahhoz, hogy ugyanazt az eredményt érje el, mint a fent említett kasztok. Viszont bizonyos szituációkban nagyon hasznos lehet, a Holy Wrath például rendkívül sok aggrót termel Nefariannál, amikor jönnek a csontvázak. Így végülis használható, de jóval hátrányosabb helyzetből indul, még ha ügyesebb is, ez pedig a karakter adottságainak köszönhető.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva