Call of Duty

Az Activisionnek elege lett, perelni fognak a szivárogtatásokért!


Meglepő taktikát választ a Call of Duty kiadója.

Múlt héten mi is beszámoltunk arról, hogy egy szivárogtatásnak hála rengeteg információ derült ki a Call of Duty: Modern Warfare hamarosan érkező battle royale módjával kapcsolatban, aminek szinte mindenki örül, csak a játék kiadója nem, aki jogi lépéseket is tervez az ügyben. Konkrétan annyira komolyan veszik a dolgot, hogy már van is olyan játékos, aki idézést kapott a Warzone-os leakelések miatt.

Az Activision azonban itt nem áll meg és minden olyan felhasználót meg fog keresni, aki aktívan részt vett a Modern Warfare battle royale-jával kapcsolatos információk megszellőztetésében. Így már Redditről, Twitterről és Youtuberól is vetettek le ezzel kapcsolatos tartalmakat és töröltettek felhasználói profilokat.

Többen értetlenül állnak a kiadó példátlan szigora előtt, hiszen ezek a szivárogtatók a legtöbb esetben hatalmas szerepet vállalnak abban, hogy minél nagyobb hype kerekedjen a Call of Duty legfrissebb újdonságai körül. Kíváncsiak leszünk, hogy mi lesz ennek a vége, de remélhetőleg nem fogja több cég követni az Activision példáját.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva