League of Legends

Brutálisan erős együtt Kalista és Taric, és azt is tudjuk, hogy miért


Kalista és Taric külön-külön nem olyan erősek, nem is látni belőlük sokat, az utóbbi időben viszont elővették őket a profik, na meg solo queue-ban is megjelentek. Az egész Koreából indult, ahol a Gen.G vitte a kombót, akik a meccsek 80 százalékát megnyerték. Ezután Észak-Amerikában is elkezdték nyomni, végül pedig megjelent Európában, Törökországban és Vietnámban is.

Természetesen meg van ennek az oka, sőt, több olyan tényező is van, ami szerepet játszik Kalista és Taric közös sikerében. Őrült sebességgel irtják a minionokat, ezen túl pedig CC-jük is van, amivel remekül tudnak támadni. Kalista lassítása után például nagyon nehéz kikerülni Taric stunját, ez pedig elég hatékonnyá teszi őket, és erősen hozzájárul az ösvény megnyeréséhez, ami elég nagy szerepet játszik a meccs végkimenetelében.

A profik körében már bannolják őket most, hogy más potenciális duókat nerfelt a Riot, rankeden viszont még valószínűleg nem késő kihasználni a két karakter együttes erejét. Persze ehhez az is kell, hogy a játékosok jól kezeljék őket.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva