Tech

A legújabb XBOX valami elképesztően erős lesz!


A Microsoft nem viccel, ha teljesítményről van szó.

Rendszeres olvasóink pontosan tudhatják, hogy az idei ünnepi szezonban debütáló legújabb XBOX valóban hatalmas előrelépést fog jelenteni a jelenlegi generáció gépeihez viszonyítva. Most pedig kiderült, hogy ez a teljesítmény szintjén mennyire fog megmutatkozni.

A Microsoft úgy néz ki, hogy igazán komolyan veszi a generációváltást, ugyanis az XBOX Series X 12 (!) teraflopos számítási kapacitással fog rendelkezni, ami azt jelenti, hogy az első XBOX ONE-nál nyolcszor, a világ legerősebb konzoljának tartott XBOX ONE X-nél pedig kétszer jobban fog teljesíteni. Ráadásul hardveresen támogatni fogja a mostanság igencsak népszerű ray tracing technológiát és a variable rate shadinget is, ami egy olyan testreszabható eszköz lesz a fejlesztők kezében, amivel akár egy-egy játékelemre is korlátozhatják az effektezést stabil 120 fps mellett.

Ugyebár hipergyors SSD fog kerülni a legújabb XBOX-ba, ami rengeteg XBOX 360 és klasszikus XBOX címmel visszafele kompatibilis lesz, de rendelkezni fog egy Smart Delivery funkcióval is, amivel ha megvásárolunk egy játékot, akkor minden más XBOX generáción is használhatjuk azt. Mindezek mellett az irányításon is tökéletesítenek kicsit, hiszen a Dynamic Latency Inputtal jóval kisebb késleltetéssel kell majd számolnunk.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva