Call of Duty

A Modern Warfare konzolos játékosai PC-s funkciót követelnek


A Modern Warfare több szempontból is újat mutatott a CoD-játékosoknak. Bevezették a szezononkénti kontentcsomagokat, illetve most először kapott Call of Duty crossplay-t, eddig tehát nem játszhattak egymással a konzolosok és a PC-sek. Ennek megvannak az előnyei, például játszhatunk a konzolos haverjainkkal és a meccsekre is kevesebbet kell várni, de vannak hátulütők is. Ilyen például az örök kérdés, hogy a kontrollerhez járó célzássegítő megfelelő mértékben segíti-e a konzolosokat az egeresekkel szemben, ez viszont nem minden.

A PC-s verzióban elérhető egy opció, amivel a látóteret lehet változtatni, ezt röviden FOV-nak nevezik, ami a Field of View-ból ered. Ilyet szeretnének a konzolosok is, elvégre eléggé nem mindegy, hogy milyen szélességben látszódnak az ellenfelek. A számítógépes játékosok tehát tudják szélesíteni a látóterüket, így nagyobb részt érzékelnek a pályából, a konzolosoknak erre jelenleg nincs esélyük, el is kezdtek tanácskozni a Redditen.

Konzolokon valószínűleg azért korlátozzák ezt, mert kisebb a mozgásterük hardverek terén, a szélesebb látószöget pedig az FPS bánná. Gépen ez nem probléma, ott mindenki a saját vasához tudja igazítani a FOV-ot.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva