PUBG

Haldoklik a PUBG?


Egyre többen fordulnak el a játéktól.

Az elmúlt 30 nap statisztikáit látva sajnos kijelenthető, hogy utoljára 2017 nyarán játszottak annyira kevesen a PUBG-vel, mint mostanában. Az elmúlt hónapban ugyanis átlagosan 259 ezer játékos tolta a továbbra is hibákkal teli játékot, ami óriási visszaesés ahhoz képest, hogy egy éve 450 ezer körül volt az átlagos játékosszám.

Az egyik Reddit felhasználó, Jayman574 hangot is adott nemtetszésének, amiben kifejtette, hogy a játék fejlesztői évek óta nem törődnek a játékosok visszajelzéseivel, amivel sajnálatos módon tönkretettek egy nagyszerű játékot, ami jelenleg leginkább a felhasználói számokon mutatkozik meg. Emellett olyan streamerek is elkezdik szépen lassan bojkottálni a játékot, mint a több mint 1 millió követővel rendelkező ChocoTaco, aki már annyira unja a PUBG-t, hogy ha kijön a Call of Duty: Modern Warfare battle royale módja, akkor biztosan szüneteltetni fogja a Bluehole játékát.

Ezek után adódik a kérdés, hogy a PUBG készítői vajon ki tudnak-e mászni az általuk mélyre ásott gödörből, vagy tovább fog csökkenni az amúgy is egyre alacsonyabb játékosszám.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva