Fifa

Kurt0411 és az EA még mindig kőkeményen harcol egymással!


Egy hete számoltunk be nektek arról, hogy a profi esportoló, Kurt több szempontból is minősíthetetlen viselkedésével és az EA elleni kirohanásaival hívta fel magára a figyelmet. Akkor a kiadó copy strike-kal büntette a játékost, aki több hónapja amúgy már nem vehet részt a FIFA 20 Global Series versenyein, de most újabb szankcióval álltak elő, hiszen az összes játékukból kitiltották Kurt Fenechet.

Ennyit a szólásszabadságról: Kurt nyilvánosan kritizálta az EA-t, törölték a videóját

Az EA egy meglepően kemény közleményt is kiadott az üggyel kapcsolatban, amiben elmondták, hogy Kurt folyamatosan fenyegető hangvételű üzeneteket és videókat intéz a kiadó dolgozói és kompetitív játékosok felé, ráadásul másokat is erre buzdít. Szerintük ezek az üzenetek már személyes támadások, amiket képtelenek tolerálni és meg is sérti a Felhasználói Feltételeiket.

Kurt persze nem tudta válasz nélkül hagyni a dolgot, mivel úgy látja, hogy semmi olyat nem mondott, amit ne szabadott volna és különben is, csak nem akarják, hogy ott legyen a versenyeiken, amiket simán meg is nyerhetne. Egyúttal azt is üzente az EA-nek, hogy b*sszák meg és azok is, akik támogatják őket. Ezek után mindenki döntse el maga, hogy vajon kinek lehet az ügyben igaza.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva