BoardGame

Nem is egy, hanem mindjárt kettő Mandalorian-játékot dob piacra a Hasbro


Alig ért véget az egyébként szinte tökéletes, első élőszereplős Star Wars-sorozat, a The Mandalorian nyitóévada a Disney+-on, máris itt a hír, hogy hamarosan egy, vagyis kettő társasjátékban babrálhatunk az oltári cuki Bébi-Yodával.

Aki persze esetleg, nagyon esetleg max Yoda gyereke lehet, maga Yoda bébikorában biztos nem, mivel amikor a sorozat játszódik, Yoda már csak mint erőszellem létezett. Mindenesetre nincs ember, aki az ötvenéves, tötyögő, erőhasználó kis lénytől ne pisilt volna be a gyönyörűségtől, a sorozat indulásakor is már mindenki plüssfigurát akart.

És a Disney és a Habsbro nyilván jól tudja ezt, nem is sokat gondolkozhattak, mi legyen a játékok dizájnjában a hangsúlyos elem. Az Operation az eredeti Operation Bébi-Yoda-verziója, melyben nem egy embert kell megoperálni, hanem a pöttöm űrlénycukiságból kell biztos kézzel kiszedni az erőérzékenységet biztosító midikloriánokat.

A másik, a Trouble nevű már egy kicsit komolyabb társasjátéknak tűnik, és teljesen más nézőpontból közelíti Bébi-Yodát. Azt kell vele tenni valamelyik filmbéli karakter bőrébe bújva, amit a filmben tettek vele a karakterek: megmenteni és óvni kell. Mindkét játék meg is jelenik tavasszal, az Operation az USA-ban 19,99, a Trouble pedig 14,99 dollárt lesz rendelhető.

 

 

A trilógiák zárásakor összeírtunk pár Star Wars-os társast:

Zenit – az egyensúly megtapasztalása

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva